Lening familie


lening.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Lening familie
Leningmaximale
Lenen kost altijd geld. maar hoeveel geld? wanneer iemand een lening bij vrienden, kennissen, familie of van de ouders afsluit kan dit honderden tot duizenden
http://leningmaximale.nl/leningaan/lening-aan-ouders-kind-vrienden-en-familie.html

Lieshout Partners
Lieshout Partners
http://www.lieshout-partners.nl/financiele_planning_lening_ouders_aan_kinderen.htm

Mijngeld
Geld lenen bij familie voor de koop van een huis wordt steeds aantrekkelijker. lees meer over de voordelen op mijn geld.
http://www.mijngeld.nl/wonen/lenen-bij-familie

Geldenrecht
Onderhands lenen bij familie, vrienden of via internet lijkt aantrekkelijk voor wie niet bij de bank terecht wil of kan. maar er kleven ook risico’s aan. ‘als je het doet, leg het dan goed vast,’ waarschuwen adviseurs.
http://www.geldenrecht.nl/artikel/2008-05-02/kijk-uit-met-lenen-aan-vrienden-of-familie

Kennisring recht en regel
Kennisring recht en regel
http://kennisring.nl/smartsite.dws?id=41308

Opleidingsfinanciering.nl
U kunt vaak tegen gunstige condities lenen. er zal geen vast dienstverband worden geëist en een negatieve bkr registratie hoeft geen bezwaar te zijn. bij niet of niet tijdig terugbetalen ontstaan conflicten men zegt wel eens 'je leent geld aan een vriend en krijgt het van een vijand terug.' indien er geen redelijke rente wordt gerekend zal de fiscus de lening als schenking aanmerken en schenkingsrecht in rekening brengen.
http://www.opleidingsfinanciering.nl/vergelijk.php?id=10

Zibb.nl - Lenen van familie
Om uw kansen bij een bank te vergroten, kunt u ook een deel van de lening op een andere manier financieren. als uw familie een deel wil financieren, worden uw lasten aanzienlijk lager en uw positie naar de bank sterker.u geniet een aftrek over 8 procent tegen 52 procent en krijgt 4 procent teruggeschonken. uw lasten over de 100.000 euro zijn dus nihil. vervolgens leent u het restant van 200.000 euro bij de bank en uw familie verstrekt 100.000 van de benodigde 300.000 euro aan u in de vorm van durfkapitaal tegen 8 procent (voorheen de tante agaathlening).nettolasten de resterende 200.000 euro leent u bij een bank à 6 procent rente en u lost dit bedrag af met jaarlijkse stortingen in een beleggingsrekening. om in 25 jaar een vermogen op te bouwen van 300.000 euro moet u, uitgaande van een rendement van 8 procent, 4.570 euro per jaar inleggen. uw nettolast bedraagt in dit geval dus 4.570 euro. plus de nettorente aan de bank van 5.760 euro maakt dat 10.330 euro per jaar.totale besparing in het eerste jaar is deze constructie maar liefst 10.310 euro goedkoper dan een lineaire lening van 300.000 euro. maar ja, uw familie schenkt u natuurlijk wel 4.000 euro. het laatste jaar is het voordeel nog immer 2.015 euro. uw totale besparing over 25 jaar is maar liefst 154.062 euro. naar: 'de hypotheek' naar: 'beleggen' terug naar artikel laatste update: maart 2007
http://www.zibb.nl/web/bedrijfsvoering/finance/finance-artikel/lenen-van-familie.htm

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 7 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy